Proizvajalec: Kefood

Farina di mandorle | mandljeva moka

Proizvajalec: Kefood

Farina di mandorle | mandljeva moka

Mandljeva moka 100%.

  • brez glutena: mandljeva moka je naravno brez glutena, zato je odlična izbira za tiste, ki imajo celiakijo ali občutljivost na gluten
  • nizka vsebnost ogljikovih hidratov: mandljeva moka vsebuje manj ogljikovih hidratov v primerjavi s pšenično moko, zaradi česar je idealna za nizkohidratne in ketogene diete
  • ima visoko vsebnost beljakovin
  • je vir prehranske vlaknine
Kupi & prejmi 159 FIT točk*

15,90 

Pakiranje:

  • 500 g

Na zalogi

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:

[wc_price_history]

Naročila sprejemamo tudi po telefonu: 01 43 66 024

*FIT točke so na voljo samo za naše člane. Še nisi naš član? Registriraj se zdaj.

Podpira tvoj cilj:
Dobroimetje

Za vsak nakup prejmeš FIT točke v vrednosti 5%

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€ je dostava BREZPLAČNA

Možnosti plačila

Po povzetju, plačilne kartice, PayPal, TRR

Hitra & ugodna dostava

Naročila oddana do 13. ure odpremimo isti dan

Informacije o izdelku

Mandljeva moka Kefood je narejena iz fino mletih, olupljenih mandljev. Ima blag, rahlo sladek okus in je popoln nadomestek za običajno pšenično moko, še posebej za tiste, ki sledijo brezglutenski, nizkohidratni ali ketogeni prehrani. Zaradi svoje bogate vsebnosti hranil, je mandljeva moka odlična izbira za pripravo številnih jedi in sladic.

Mandljeva moka je bogata z maščobami, beljakovinami in prehranskimi vlakninami, zato je izjemno hranljiva. Primerna je za vse, ki iščejo nizkohidratno alternativo pšenični moki.

Prednosti mandljeve moke:

  • brez glutena: mandljeva moka je naravno brez glutena, zato je odlična izbira za tiste, ki imajo celiakijo ali občutljivost na gluten
  • nizka vsebnost ogljikovih hidratov: mandljeva moka vsebuje manj ogljikovih hidratov v primerjavi s pšenično moko, zaradi česar je idealna za nizkohidratne in ketogene diete
  • ima visoko vsebnost beljakovin
  • je vir prehranske vlaknine

Komu je namenjena mandljeva moka?

  • vsem, ki se izogibajo glutenu
  • vsem, ki se prehranjujejo po načelih keto in LCHF prehrane
  • vsem, ki iščejo alternative za pšenično moko
  • primerno tudi za vegane

Uporaba

Mandljevo moko lahko v večini primerov uporabite namesto pšenične moke, a se v primerjavi s pšenično moko zaradi odsotnosti glutena obnaša nekoliko drugače. Pri peki lahko pšenično moko v večini primerov nadomestite z mandljevo, vendar morate ustrezno prilagoditi recept (količino tekočine, dodajanje sestavin, ki preprečijo trganje testa, kot je na primer indijski trpotec ipd.).

Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si 

Mandljeva moka je vsestranska in jo lahko uporabljamo v številnih receptih:

  • Peka: Nadomesti pšenično moko z mandljevo moko pri peki kruha, peciva, piškotov in kolačev.
  • Palačinke in vaflji: Uporabimo jo za pripravo nizkohidratnih palačink ali vafljev za zdrav zajtrk.
  • Zgoščevanje jedi: Uporabimo jo kot zgoščevalec omak in juh namesto tradicionalne moke.
  • Sladice: Dodamo jo v domače energijske ploščice, piškote ali torte za dodatno hranilno vrednost in bogat okus.

Kefood Farina di mandorle 500 g: Hranilna vrednost

Hranilna vrednost100 g*PDV/NRV
energijska vrednost2571 kJ/622 kcal*PDV/NRV
maščobe54 g
– od tega nasičene maščobe6,3 g
– od tega nenasičene maščobe34 g
– od tega večkrat nenasičene maščobe 13 g
ogljikovi hidrati3,7 g
– od tega sladkorji3,6 g
prehranske vlaknine7,3 g
beljakovine27 g
sol0 g
kalcij236 mg30%*
vitamin E23 mg191,7%*
*PDV/NRV – priporočen dnevni vnos za odrasle

Sestavine: moka iz olupljenih sicilijanskih MANDLJEV 100%. Lahko vsebuje sledi oreškov (orehov, pistacij in lešnikov).

Deklaracija

FARINA DI MANDORLA mandljeva moka 100%

Neto količina: 500 g

Hranilna vrednost (100 g): energijska vrednost 2571 kJ/622 kcal, maščobe 54 g (od tega nasičene maščobe 6,3 g, nenasičene maščobe 34 g, večkrat nenasičene maščobe 13 g), ogljikovi hidrati 3,7 g (od tega sladkorji 3,6 g), prehranske vlaknine 7,3 g, beljakovine 27 g, sol 0 g, kalcij 236 mg (30%*), vitamin E 23mg (191,7%*). *PDV/NRV – priporočen dnevni vnos za odrasle

Sestavine: moka iz olupljenih sicilijanskih MANDLJEV 100%. Lahko vsebuje sledi oreškov (orehov, pistacij in lešnikov).

Uporaba: Mandljevo moko lahko v večini primerov uporabite namesto pšenične moke, a se v primerjavi s pšenično moko zaradi odsotnosti glutena obnaša nekoliko drugače. Pri peki lahko pšenično moko v večini primerov nadomestite z mandljevo, vendar morate ustrezno prilagoditi recept (količino tekočine, dodajanje sestavin, ki preprečijo trganje testa, kot je na primer indijski trpotec ipd.). Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si 

Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na spodnjem delu hrbtne strani embalaže. 

Proizvedeno za Kefood srl, Via Pietro Nenni 1, 42020 Quattro Castella, RE, Italija.

Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si

Kaj pravijo naši uporabniki?

Ocene

Zaenkrat še ni nobene ocene.

Bodi prvi in oceni izdelek “Farina di mandorle | mandljeva moka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima tudi …

Nakupuješ prvič?

IZkoristi 10% popusta

S klikom na “Želim 10% POPUSTA” se prijavljam na e-novice
in se strinjam z obdelavo osebnih podatkov v skladu s pravilnikom o zasebnosti, ki je dostopen tukaj.

Nakupuješ prvič?

IZkoristi 10% popusta

S klikom na “Želim 10% POPUSTA” se prijavljam na e-novice in se strinjam z obdelavo osebnih podatkov v skladu s pravilnikom o zasebnosti, ki je dostopen tukaj.

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.