Se tudi ti rad/a sladkaš? In obožuješ čokolado? Potem je knjižica “Slastno, sladko, čokoladno - Sladkanje z malo ogljikovimi hidrati” prava zate! Namenjena je vsem ljubiteljem čokolade, ki se radi sladkajo, pa ne želijo, da bi se jim njihovo sladkanje poznalo na trebuščku :)
V knjižici je 20 receptov za različne čokoladne sladice, ki vsebujejo malo ogljikovih hidratov, namesto sladkorja pa je uporabljeno naravno sladilo eritritol (Sukrin). Prav tako so brez moke in glutena, zato so primerne tudi za tiste, ki so občutljivi na gluten. Sladice so preproste in hitre za pripravo. Privoščite si jih, ko se želite malo “pocrkljati” ali presenetiti koga izmed bližnjih.
Upam, da boste recepte v knjižici z veseljem preizkusili v vaši kuhinji in da boste v njej našli kaj čokoladnega in sladkega tudi zase. Pa prijetno sladkanje vam želim :)
Avtorica: Špela Deržič