Proizvajalec: Sukrin

Sukrin Fiber Bread Mix | mešanica za low carb kruh

Proizvajalec: Sukrin

Sukrin Fiber Bread Mix | mešanica za low carb kruh

Mešanica za kruh s sončničnimi in bučnimi semeni brez glutena.

  • enostavna priprava
  • visoka vsebnost prehranske vlaknine
  • odličnega okusa in teksture
  • brez glutena
  • primerno za keto, low carb, LCHF
Kupi & prejmi od 79 do 239 FIT točk*

7,90 23,90 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:

[wc_price_history]

Naročila sprejemamo tudi po telefonu: 01 43 66 024

*FIT točke so na voljo samo za naše člane. Še nisi naš član? Registriraj se zdaj.

Podpira tvoj cilj:
Dobroimetje

Za vsak nakup prejmeš FIT točke v vrednosti 5%

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€ je dostava BREZPLAČNA

Možnosti plačila

Po povzetju, plačilne kartice, PayPal, TRR

Hitra & ugodna dostava

Naročila oddana do 13. ure odpremimo isti dan

Informacije o izdelku

Odkrijte preprosto in zdravo pot do okusnega kruha z mešanico za kruh Sukrin Fiber Bread Mix! Mešanica je zasnovana za vse, ki želijo uživati v svežem, domačem kruhu brez glutena.

Prednosti Sukrin Fiber Bread Mix:

  • ne vsebuje pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje
  • visoka vsebnost prehranske vlaknine
  • s sončničnimi in bučnimi semeni
  • enostavna priprava – samo premešate z vodo
  • odličen okus in mehka struktura

Komu je namenjen Sukrin Fiber Bread Mix?

  • vsem, ki želijo uživati v okusnem domačem kruhu
  • vsem, ki se izogibajo glutenu
  • diabetikom
  • vsem, ki se izogibajo ogljikovim hidratom – keto, low carb, LCHF načini prehranjevanja
  • vsem, ki skrbijo za zdravo prehrano
  • športnikom in aktivnim posameznikom

Uporaba

Pečico segrejte na 200 st. C. Iz vrečke odtehtajte 250 g mešanice in dodajte 300 ml vode. Dobro premešajte in pustite testo stati 5 minut. Testo z mokrimi rokami oblikujte v štruco (ali več manjših štručk) v pekaču, obloženem s papirjem za peko. Pecite 60-70 minut (štruco) oziroma 25-30 minut (štručke). Vzemite iz pečice in ohladite. Kruh hranite v papirnati vrečki v hladilniku 4-5 dni (lahko ga tudi zamrznete).

Nasveti za pripravo in uporabo:

  • Rezine kruha lahko popečete.
  • Testu lahko dodate zelišča, olive ali posušene paradižnike.
  • Lahko naredite sladko verzijo, tako da masi dodate eno izmed Sukrin sladil ter suho sadje in cimet.
  • Kruh lahko narežete na rezine in shranite v skrinjo ter odmrzujete po potrebi.
  • Uporabite mešanico za pripravo hrustljavih krekerjev ali žemljic za zdrav prigrizek.
  • Uporabite pečen kruh za pripravo okusnih sendvičev ali toasta za zajtrk, kosilo ali prigrizek.

Sukrin Fiber Bread Mix: hranilna vrednost

Hranilna vrednost100 g pripravljenega kruha
energijska vrednost681 kJ/163 kcal
maščobe8,4 g
– od tega nasičene maščobe1,4 g
ogljikovi hidrati2,5 g
– od tega sladkorji0 g
prehranske vlaknine21 g
beljakovine8,7 g
sol1,1 g

Sestavine: semena (indijskega trpotca, sončnična, SEZAM, bučna, lanena), vlaknine (iz sladkorne pese, cikorije, graha in odpornega koruznega škroba), JAJCA v prahu, grahove beljakovine, ojačevalec okusa (eritritol), mineralna sol (natrijev klorid, kalijev klorid), sredstvo za vzhajanje (natrijev bikarbonat, dinatrijev fosfat).

Deklaracija

SUKRIN FIBER BREAD MIX mešanica za kruh s sončničnimi in bučnimi semeni brez glutena.

Neto količina: 250 g; za ca. 500 g kruha

Sukrin kruh s sončničnimi in bučnimi semeni je med nizkohidratnimi kruhi edinstven. Je odličnega okusa in mehke teksture, ena rezina (40 g) pa ima le 1 g ogljikovih hidratov. Mešanica ne vsebuje pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje.

Hranilna vrednost (100 g pripravljenega kruha): energijska vrednost 681 kJ/163 kcal, maščobe 8,4 g (od tega nasičene maščobe 1,4 g), ogljikovi hidrati 2,5 g (od tega sladkorji 0 g), prehranske vlaknine 21 g, beljakovine 8,7 g, sol 1,1 g.

Sestavine: semena (indijskega trpotca, sončnična, SEZAM, bučna, lanena), vlaknine (iz sladkorne pese, cikorije, graha in odpornega koruznega škroba), JAJCA v prahu, grahove beljakovine, ojačevalec okusa (eritritol), mineralna sol (natrijev klorid, kalijev klorid), sredstvo za vzhajanje (natrijev bikarbonat, dinatrijev fosfat).

Navodila za pripravo: Pečico segrejte na 200 st. C. Vsebino vrečke stresite v skledo in dodajte 300 ml vode. Dobro premešajte in pustite testo stati 5 minut. Testo z mokrimi rokami oblikujte v štruco (ali več manjših štručk) v pekaču, obloženem s papirjem za peko (ne pecite v majhnem pekaču, ki se tesno prilega, saj lahko kruh ostane vlažen). Pecite ca. 60 minut (štruco) oziroma 25-30 minut (štručke). Vzemite iz pečice in ohladite. Kruh hranite v papirnati vrečki v hladilniku 4-5 dni (lahko ga tudi zamrznete).

Nasveti: Rezine kruha lahko popečete. Testu lahko dodate zelišča, olive ali posušene paradižnike. Lahko naredite sladko verzijo, tako da masi dodate eno izmed Sukrin sladil ter suho sadje in cimet.

Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na spodnjem delu embalaže.

Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška

Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024  www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si

Sukrin Fiber Bread Mix: hranilna vrednost

Hranilna vrednost100 g pripravljenega kruha
energijska vrednost681 kJ/163 kcal
maščobe8,4 g
– od tega nasičene maščobe1,4 g
ogljikovi hidrati2,5 g
– od tega sladkorji0 g
prehranske vlaknine21 g
beljakovine8,7 g
sol1,1 g

Sestavine: semena (indijskega trpotca, sončnična, SEZAM, bučna, lanena), vlaknine (iz sladkorne pese, cikorije, graha in odpornega koruznega škroba), JAJCA v prahu, grahove beljakovine, ojačevalec okusa (sladilo eritritol), mineralna sol (natrijev klorid, kalijev klorid), sredstvo za vzhajanje (natrijev bikarbonat, dinatrijev fosfat).

Deklaracija

SUKRIN FIBER BREAD MIX mešanica za kruh s sončničnimi in bučnimi semeni brez glutena.

Neto količina: 1 kg; za ca. 4x 500 g kruha.

Sukrin kruh s sončničnimi in bučnimi semeni je med nizkohidratnimi kruhi edinstven. Je odličnega okusa in mehke teksture, ena rezina (40 g) pa ima le 1 g ogljikovih hidratov. Mešanica ne vsebuje pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje.

Hranilna vrednost (100 g pripravljenega kruha): energijska vrednost 681 kJ/163 kcal, maščobe 8,4 g (od tega nasičene maščobe 1,4 g), ogljikovi hidrati 2,5 g (od tega sladkorji 0 g), prehranske vlaknine 21 g, beljakovine 8,7 g, sol 1,1 g.

Sestavine: semena (indijskega trpotca, sončnična, SEZAM, bučna, lanena), vlaknine (iz sladkorne pese, cikorije, graha in odpornega koruznega škroba), JAJCA v prahu, grahove beljakovine, ojačevalec okusa (sladilo eritritol), mineralna sol (natrijev klorid, kalijev klorid), sredstvo za vzhajanje (natrijev bikarbonat, dinatrijev fosfat).

Navodila za pripravo: Pečico segrejte na 200 st. C. Iz vrečke odtehtajte 250 g mešanice in dodajte 300 ml vode. Dobro premešajte in pustite testo stati 5 minut. Testo z mokrimi rokami oblikujte v štruco (ali več manjših štručk) v pekaču, obloženem s papirjem za peko (ne pecite v majhnem pekaču, ki se tesno prilega, saj lahko kruh ostane vlažen). Pecite 60-70 minut (štruco) oziroma 25-30 minut (štručke). Vzemite iz pečice in ohladite. Kruh hranite v papirnati vrečki v hladilniku 4-5 dni (lahko ga tudi zamrznete).

Nasveti: Rezine kruha lahko popečete. Testu lahko dodate zelišča, olive ali posušene paradižnike. Lahko naredite sladko verzijo, tako da masi dodate eno izmed Sukrin sladil ter suho sadje in cimet.

Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na stranskem delu embalaže.

Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška

Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024 www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si

Kaj pravijo naši uporabniki?

Ocene

Zaenkrat še ni nobene ocene.

Bodi prvi in oceni izdelek “Sukrin Fiber Bread Mix | mešanica za low carb kruh”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima tudi …

Nakupuješ prvič?

IZkoristi 10% popusta

S klikom na “Želim 10% POPUSTA” se prijavljam na e-novice
in se strinjam z obdelavo osebnih podatkov v skladu s pravilnikom o zasebnosti, ki je dostopen tukaj.

Nakupuješ prvič?

IZkoristi 10% popusta

S klikom na “Želim 10% POPUSTA” se prijavljam na e-novice in se strinjam z obdelavo osebnih podatkov v skladu s pravilnikom o zasebnosti, ki je dostopen tukaj.

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.