Proizvajalec: Sukrin

Sukrin Almond Flour | razmaščena mandljeva moka

Proizvajalec: Sukrin

Sukrin Almond Flour | razmaščena mandljeva moka

  • razmaščena mandljeva moka
  • odlična alternativa za vse, ki ne uživajo pšenične ali druge žitne moke
  • ima 80 % manj maščobe kot navadni mleti mandlji
  • primerno za keto, low carb, LCHF, vegane
Kupi & prejmi 139 FIT točk*

13,90 

Pakiranje:

  • 400 g

Na zalogi

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:

11,12 

Naročila sprejemamo tudi po telefonu: 01 43 66 024

*FIT točke so na voljo samo za naše člane. Še nisi naš član? Registriraj se zdaj.

Podpira tvoj cilj:
Dobroimetje

Za vsak nakup prejmeš FIT točke v vrednosti 5%

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€ je dostava BREZPLAČNA

Možnosti plačila

Po povzetju, plačilne kartice, PayPal, TRR

Hitra & ugodna dostava

Naročila oddana do 13. ure odpremimo isti dan

Informacije o izdelku

Odkrijte odlične možnosti peke in kuhanja z razmaščeno mandljevo moko Sukrin! Moka je narejena iz fino mletih in razmaščenih mandljev in je popolna alternativa običajnim mokam. Razmaščena mandljeva moka Sukrin je brez glutena, ima malo ogljikovih hidratih ter je bogata z beljakovinami in vlakninami.

Zdrava alternativa pšenični moki

Razmaščena mandljeva moka Sukrin je odlična alternativa za vse, ki ne uživajo pšenične ali drugih žitnih mok. Ima 80 % manj maščobe kot navadni mleti mandlji ter je vsestransko uporabna pri kuhi in peki, ko se želite izogniti mokam iz žit, na primer za peko kruha, peciv, piškotov ali kot dodatek presnim jedem.

Lastnosti razmaščene mandljeve moke

V razmaščeni mandljevi moki Sukrin je 80 % maščobe odstranjene s hladnim stiskanjem, zaradi česar so njene lastnosti pri peki v primerjavi z običajnimi mletimi mandlji bolj podobne mokam iz žit in je peka z njo lažja. Zaradi nižjega deleža maščobe je njena energijska vrednost za 53 % nižja v primerjavi z navadnimi mletimi mandlji, poleg tega ima daljši rok uporabe. Ima več ohranjenih mineralov, predvsem magnezij, železo, kalij, baker, mangan in cink. Razmaščena mandljeva moka Sukrin ima tudi visoko vsebnost beljakovin, in sicer več kot 50 %.

Prednosti Sukrin razmaščene mandljeve moke:

  • naravno brez glutena
  • narejena iz hladno stisnjenih surovih španskih mandljev
  • samo 11 % ogljikovih hidratov
  • visoka vsebnost beljakovin in prehranskih vlaknin
  • zdrava alternativa pšenični moki in navadnim mletim mandljem pri kuhi in peki
  • njena energijska vrednost za 53 % nižja v primerjavi z navadnimi mletimi mandlji
  • narejena iz 100 % mandljev brez dodanih dodatkov ali konzervansov
  • nežen okus – mandljeva moka doda jedem nežen, sladkast okus, ki se odlično poda k različnim receptom

Komu je namenjena razmaščena mandljeva moka Sukrin?

  • vsem, ki se izogibajo glutenu
  • diabetikom
  • vsem, ki so na LCHF, keto ali low carb dieti
  • vsem, ki se zdravo prehranjujejo

Uporaba

Mandljevo moko lahko v večini primerov uporabite namesto pšenične moke, a se v primerjavi s pšenično moko zaradi odsotnosti glutena obnaša nekoliko drugače. Zavoljo glutena testo iz pšenične moke lahko vzhaja, poleg tega gluten deluje kot vezivo.

  • Pri peki s kvasom lahko z mandljevo moko nadomestite 10-20 % pšenične moke, poleg tega morate povečati tekočino za 5-10 %.
  • Pri peki brez kvasa lahko pšenično moko v večini primerov nadomestite z mandljevo, vendar morate ustrezno prilagoditi recept (količino tekočine, dodajanje sestavin, ki preprečijo trganje testa, kot je na primer indijski trpotec ipd.).
  • Uporabite mandljevo moko za pripravo različnih pekovskih izdelkov, kot so kruh, piškoti, torte, muffini in palačinke. Mandljeva moka je odličen nadomestek za običajne moke, ki vašim pekovskim dobrotam doda bogat okus in hranilno vrednost.
  • Dodajte žlico mandljeve moke v svoje smoothije ali jogurte za dodaten odmerek beljakovin in vlaknin.
  • Uporabite jo za paniranje mesa, rib ali zelenjave za hrustljav in okusen premaz brez glutena.
  • Dodajte mandljevo moko omakam in enolončnicam za naravno zgoščevanje in dodaten okus.

Preverite odlične recepte z Mandljevo moko Sukrin:

Za ostale recepte obiščite www.fitkuhinja.si

Mandljeva moka Sukrin: hranilna vrednost

Navedena hranilna vrednost lahko odstopa od dejanskih vrednosti zaradi sezonskih nihanj.

Hranilna vrednost100 g
energijska vrednost1530 kJ/366 kcal
maščobe10 g
– od tega nasičene maščobe0,8 g
ogljikovi hidrati11 g
– od tega sladkorji7,5 g
prehranske vlaknine13 g
beljakovine51 g
sol0 g

Sestavine: hladno stisnjeni (razmaščeni) fino mleti MANDLJI.

Deklaracija

SUKRIN RAZMAŠČENA MANDLJEVA MOKA iz hladno stisnjenih surovih mandljev

Neto količina: 400 g

Razmaščena mandljeva moka je odlična alternativa za vse, ki ne uživajo pšenične ali druge žitne moke. Sukrin mandljeva moka ima 80 % manj maščobe kot navadni mleti mandlji in ima zato boljše lastnosti za peko. Razmaščena mandljeva moka je uporabna pri kuhi in peki, ko se želite izogniti mokam iz žit, na primer za peko kruha, peciv, piškotov ali kot dodatek presnim jedem.

Hranilna vrednost (100 g): energijska vrednost 1530 kJ/366 kcal, maščobe 10 g (od tega nasičene maščobe 0,8 g), ogljikovi hidrati 11 g (od tega sladkorji 7,5 g), prehranske vlaknine 13 g, beljakovine 51 g, sol 0 g. Navedena hranilna vrednost lahko odstopa od dejanskih vrednosti zaradi sezonskih nihanj.

Sestavine: hladno stisnjeni (razmaščeni) fino mleti MANDLJI.

Uporaba: Mandljevo moko lahko v večini primerov uporabite namesto pšenične moke, a se v primerjavi s pšenično moko zaradi odsotnosti glutena obnaša nekoliko drugače. Zavoljo glutena testo iz pšenične moke lahko vzhaja, poleg tega gluten deluje kot vezivo. Pri peki s kvasom lahko z mandljevo moko nadomestite 10-20 % pšenične moke, poleg tega morate povečati tekočino za 5-10 %. Pri peki brez kvasa lahko pšenično moko v večini primerov nadomestite z mandljevo, vendar morate ustrezno prilagoditi recept (količino tekočine, dodajanje sestavin, ki preprečijo trganje testa, kot je na primer indijski trpotec ipd.). Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si

Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na spodnjem delu embalaže.

Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška

Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024 www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si

Kaj pravijo naši uporabniki?

Ocene

Zaenkrat še ni nobene ocene.

Bodi prvi in oceni izdelek “Sukrin Almond Flour | razmaščena mandljeva moka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima tudi …

Razmaščena mandljeva moka Sukrin je narejena iz fino mletih in razmaščenih mandljev in je popolna alternativa običajnim mokam. Razmaščena mandljeva moka Sukrin je brez glutena, ima malo ogljikovih hidratih ter je bogata z beljakovinami in vlakninami. Ponuja odlične možnosti peke in kuhanja.Sukrin Almond Flour | razmaščena mandljeva moka
13,90 

Na zalogi