Sukrin Protein Bread Mix 220 g

Brez glutena

Sukrin Protein Bread je mešanica z ovsom in sezamom za pripravo low-carb kruha brez glutena, mleka in kvasa.

SUK006
Sukrin
Low-Carb kruh
Na zalogi

Naročila oddana med delavnikom do 13. ure so v večini primerov v dostavi že naslednji delovni dan.


7,90
V košarico
Izdelka nimamo na zalogi




Možnosti

Teža 220 g

Podroben opis

Ste na nizkohidratni (low-carb) dieti, ne uživate glutena oziroma se želite zdravo prehranjevati?

Potem vam bo zagotovo všeč Sukrin Protein Bread mešanica za pripravo low-carb kruha brez glutena, mleka in kvasa. Kruh iz Protein Bread mešanice ima 15 % beljakovin in desetkrat manj ogljikovih hidratov kot običajen pšenični polnozrnat kruh. V mešanici so uporabljene tri moke: ovsena (brez glutena), sezamova in mandljeva. Mešanica ne vsebuje semen.

  • kar 15 % beljakovin
  • brez pšenice, glutena, kvasa, mleka in soje
  • le 2 g ogljikovih hidratov na rezino
  • enostavna priprava, samo premešate z vodo
  • odličen okus in mehka struktura
  • brez semen

Sukrin Protein Bread je med nizkohidratnimi hruhi edinstven. Je odličnega okusa in mehke teksture, ena rezina pa ima le 2 g ogljikovih hidratov. Mešanica ne vsebuje pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje, ter vsebuje le skrbno izbrane kakovostne sestavine brez glutena. Poleg tega je mešanica brez umetnih barvil, konzervansov ter je brez GMO.

Sukrin Protein Bread je namenjen vsem, ki se v svoji prehrani izogibajo ogljikovim hidratom, žitom ali zgolj glutenu. Kruh ne vsebuje kvasa in je primeren za posameznike s kandido in vegetarijance.

Sukrin Protein Bread je izredno enostaven za pripravo, vsebino vrečke zgolj stresete v posodo, dodate vodo, testo nadevate v pekač in spečete. Z njim lahko v vseh primerih zamenjate običajni kruh, z njim pripravite sendviče, prav tako ga lahko popečete v toasterju. Svež in sočen ostane več dni.

Priprava:

Priprava kruha je enostavna. Mešanico vsujete v posodo, dodate vodo, počakate pet minut, testo z mokrimi rokami oblikujete štruco (ali več štručk) in spečete. Vodo lahko zamenjate z mlekom ali jogurtom. Kruh ostane svež več dni, prav tako ga lahko zamrznete.

Nasveti: Rezine kruha lahko popečete. Mešanico lahko uporabite kot testo za pico; mešanico pripravite po navodilih in specite v namaščenem pekaču za pico, 15 minut pred koncem peke dodajte poljuben nadev. Specite tortilje; mešanici primešajte 500 ml vode, testo v krogih na tanko nanesite na pekač s papirjem za peko in pecite 18-20 minut.

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.
  • Hranilna vrednost

  • Odmerek:
    Odmerkov:
  • Vrednosti so podane na 100 g pripravljenega kruha
  • Energijska vrednost 576.00 kJ 138.00 kcal
  • Maščobe 5.10 g  
  • » od tega nasičene maščobe 0.90 g  
  • Ogljikovi hidrati 3.90 g  
  • » od tega sladkorji 0.0 g  
  • Prehranske vlaknine 7.50 g  
  • Beljakovine 15.40 g  
  • Sol 1.30 g  
  • Sestavine: SEZAMOVA, MANDLJEVA in OVSENA moka (brez glutena), JAJCA v prahu, vlaknine iz indijskega trpotca (psilium) in graha, grahove beljakovine, sladilo (eritritol), sredstvo za vzhajanje (bikarbonat, dinatrijev difosfat), mineralna sol (natrijev klorid, kalijev klorid).
 

DEKLARACIJA

SUKRIN PROTEIN BREAD MIX mešanica za kruh z ovsom in sezamom. Brez glutena. S sladilom.
Neto količina: 220 g; za ca. 600 g kruha
Sukrin kruh z ovsom in sezamom je med nizkohidratnimi hruhi edinstven. Je odličnega okusa in mehke teksture, ena rezina (40 g) pa ima le 1,6 g ogljikovih hidratov. Mešanica ne vsebuje pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje. 
Hranilna vrednost (100 g pripravljenega kruha): energijska vrednost 576 kJ/138 kcal, maščobe 5,1 g (od tega nasičene maščobe 0,9 g), ogljikovi hidrati 3,9 g (od tega sladkorji 0 g), prehranske vlaknine 7,5 g, beljakovine 15,4 g, sol 1,3 g.
Sestavine: SEZAMOVA, MANDLJEVA in OVSENA moka (brez glutena), JAJCA v prahu, vlaknine iz indijskega trpotca (psilium) in graha, grahove beljakovine, sladilo (eritritol), sredstvo za vzhajanje (bikarbonat, dinatrijev difosfat), mineralna sol (natrijev klorid, kalijev klorid).
Navodila za pripravo: Pečico segrejte na 175 st. C. Vsebino vrečke stresite v skledo in dodajte 400 ml vode (vodo lahko v celoti ali delno zamenjate z mlekom, jogurtom; skupna količina mora biti 400-450 ml). Testo naj počiva 5 minut. Z mokrimi rokami oblikujte hlebček ali štručke in naložite v pekač. Pecite 60 minut (hlebček) oziroma 20-25 minut (štručke). Vzemite kruh iz pečice in ohladite. Kruh hranite v papirnati vrečki v hladilniku 4-5 dni.
Nasveti: Rezine kruha lahko popečete. Mešanico lahko uporabite kot testo za pico; mešanico pripravite po navodilih in specite v namaščenem pekaču za pico, 15 minut pred koncem peke dodajte poljuben nadev. Specite tortilje; mešanici primešajte 500 ml vode, testo v krogih na tanko nanesite na pekač s papirjem za peko in pecite 18-20 minut.
Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.
Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na spodnjem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024  www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si

Sorodni izdelki
Brez glutena Slika izdelka: Sukrin Fiber Bread Mix 1000 g

Sukrin Fiber Bread Mix 1000 g

Na zalogi
23,90 € V košarico
Brez glutena Slika izdelka: Sukrin Chia Bread Mix 250 g

Sukrin Chia Bread Mix 250 g

Na zalogi
7,90 € V košarico
Brez glutena Slika izdelka: Sukrin Fiber Bread Mix 250 g

Sukrin Fiber Bread Mix 250 g

Na zalogi
7,90 € V košarico