Sukrin Protein Bread Mix | mešanica za Low-Carb kruh
Sukrin Protein Bread Mix | mešanica za Low-Carb kruh
Mešanica za kruh z ovsom in sezamom. Brez glutena.
- brez glutena, mleka in kvasa
- za vse, ki želijo uživati v okusnem domačem kruhu brez glutena
- lahko pripravimo tudi podlago za pico ali tortilje
7,90 €
- 220 g
Na zalogi
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh:
[wc_price_history]
*FIT točke so na voljo samo za naše člane. Še nisi naš član? Registriraj se zdaj.
Dobroimetje
Za vsak nakup prejmeš FIT točke v vrednosti 5%
Brezplačna dostava
Za naročila nad 50€ je dostava BREZPLAČNA
Možnosti plačila
Po povzetju, plačilne kartice, PayPal, TRR
Hitra & ugodna dostava
Naročila oddana do 13. ure odpremimo isti dan
Informacije o izdelku
Ste na nizkohidratni (low-carb) dieti, ne uživate glutena? Potem vam bo zagotovo všeč Sukrin Protein Bread – mešanica za pripravo kruha brez glutena, mleka in kvasa. Kruh iz Protein Bread mešanice ima 15 % beljakovin in šestkrat manj ogljikovih hidratov kot običajen pšenični polnozrnat kruh. Mešanica ne vsebuje semen.
Mešanica ne vsebuje pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje, ter vsebuje le skrbno izbrane kakovostne sestavine brez glutena. Poleg tega je mešanica brez umetnih barvil, konzervansov in GMO.
Prednosti mešanice za pripravo kruha Sukrin Protein Bread:
- visoka vsebnost beljakovin
- brez pšenice, glutena, kvasa, sladkorja mleka in soje
- enostavna priprava, samo premešate z vodo
- odličen okus in mehka struktura
- brez semen
- brez umetnih barvil, konzervansov in GMO
- uporabimo lahko za podlago za pico ali za pripravo low carb tortilj
- vsem, ki želijo uživati v okusnem domačem kruhu brez glutena
- vsem, ki se izogibajo glutenu
- primeren za posameznike s kandido, saj ne vsebuje kvasa
- diabetikom
- vsem, ki se izogibajo ogljikovim hidratom – keto, low carb, LCHF načini prehranjevanja
- vsem, ki skrbijo za zdravo prehrano
- športnikom in aktivnim posameznikom
Sukrin Protein Bread je namenjen vsem, ki se v svoji prehrani izogibajo ogljikovim hidratom, žitom ali zgolj glutenu. Kruh ne vsebuje kvasa in je primeren za posameznike s kandido in vegetarijance.
Uporaba
Pečico segrejte na 175 st. C. Vsebino vrečke stresite v skledo in dodajte 350 ml vode (vodo lahko v celoti ali delno zamenjate z mlekom, jogurtom). Testo naj počiva 5 minut. Z mokrimi rokami oblikujte hlebček ali štručke in ga položite na večji pekač s papirjem za peko (ne pecite v majhnem pekaču, ki se tesno prilega, saj lahko kruh ostane vlažen). Pecite 60 minut (hlebček) oziroma 20-25 minut (štručke). Vzemite kruh iz pečice in ohladite. Kruh hranite v papirnati vrečki v hladilniku 4-5 dni.
Nasveti za pripravo in uporabo:
- Rezine kruha lahko popečete.
- Dodajte semena, oreščke ali zelišča v mešanico za dodatno bogastvo okusa in teksture.
- Mešanico lahko uporabite kot testo za pico; mešanico pripravite po navodilih in specite v namaščenem pekaču za pico, 15 minut pred koncem peke dodajte poljuben nadev. Tukaj najdete recept
- Specite tortilje; mešanici primešajte 500 ml vode, testo v krogih na tanko nanesite na pekač s papirjem za peko in pecite 18-20 minut.
- Kruh lahko narežete na rezine in shranite v zamrzovalniku.
Sukrin Protein Bread Mix: hranilna vrednost
Hranilna vrednost | 100 g pripravljenega kruha | na rezino (40 g) |
---|---|---|
energijska vrednost | 640 kJ/154 kcal | 256 kJ/62 kcal |
maščobe | 6,5 g | 2,6 g |
– od tega nasičene maščobe | 1,4 g | 0,6 g |
ogljikovi hidrati | 4,9 g | 2,0 g |
– od tega sladkorji | 0 g | 0 g |
prehranske vlaknine | 9,5 g | 3,8 g |
beljakovine | 14 g | 5,6 g |
sol | 1,6 g | 0,64 g |
Sestavine: SEZAMOVA moka, JAJCA v prahu, grahove vlaknine, grahove beljakovine, vlaknine iz indijskega trpotca, OVSENI kosmiči (brez glutena), ojačevalec okusa (sladilo eritritol), OVSENE vlaknine, sredstvo za vzhajanje (difosfat, natrijev bikarbonat), mineralna sol (natrijev klorid, kalijev klorid). Lahko vsebuje sledi GORČICE.
Deklaracija
SUKRIN PROTEIN BREAD MIX mešanica za kruh z ovsom in sezamom. Brez glutena.
Neto količina: 220 g; za ca. 475 g kruha
Sukrin kruh z ovsom in sezamom je med nizkohidratnimi hruhi edinstven. Je odličnega okusa in mehke teksture, ena rezina (40 g) pa ima le 2 g ogljikovih hidratov. Mešanica ne vsebuje pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje.
Hranilna vrednost (100 g pripravljenega kruha): energijska vrednost 640 kJ/154 kcal, maščobe 6,5 g (od tega nasičene maščobe 1,4 g), ogljikovi hidrati 4,9 g (od tega sladkorji 0 g), prehranske vlaknine 9,5 g, beljakovine 14 g, sol 1,6 g.
Sestavine: SEZAMOVA moka, JAJCA v prahu, grahove vlaknine, grahove beljakovine, vlaknine iz indijskega trpotca, OVSENI kosmiči (brez glutena), ojačevalec okusa (sladilo eritritol), OVSENE vlaknine, sredstvo za vzhajanje (difosfat, natrijev bikarbonat), mineralna sol (natrijev klorid, kalijev klorid). Lahko vsebuje sledi GORČICE.
Navodila za pripravo: Pečico segrejte na 175 st. C. Vsebino vrečke stresite v skledo in dodajte 350 ml vode (vodo lahko v celoti ali delno zamenjate z mlekom, jogurtom). Testo naj počiva 5 minut. Z mokrimi rokami oblikujte hlebček ali štručke in ga položite na večji pekač s papirjem za peko (ne pecite v majhnem pekaču, ki se tesno prilega, saj lahko kruh ostane vlažen). Pecite 60 minut (hlebček) oziroma 20-25 minut (štručke). Vzemite kruh iz pečice in ohladite. Kruh hranite v papirnati vrečki v hladilniku 4-5 dni. Nasveti: Rezine kruha lahko popečete. Mešanico lahko uporabite kot testo za pico; mešanico pripravite po navodilih in specite v namaščenem pekaču za pico, 15 minut pred koncem peke dodajte poljuben nadev. Specite tortilje; mešanici primešajte 500 ml vode, testo v krogih na tanko nanesite na pekač s papirjem za peko in pecite 18-20 minut.
Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na spodnjem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška.
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024 www.maxximumshop.si
Ocene
Zaenkrat še ni nobene ocene.