SUKRIN ICING – ZDRAVA IN NARAVNA ALTERNATIVA SLADKORJU V PRAHU
Želite v svoji prehrani znižati vnos sladkorja in se izogniti umetnim sladilom? Sladilo Sukrin Icing je odlična alternativa.
- odlično se obnese pri kuhi in peki
- je naravnega izvora
- po videzu in okusu zelo spominja na sladkor v prahu
- je brez energijske vrednosti
- moč slajenja - sladkor : Sukrin Icing = 1 : 1
Sladilo brez ogljikovih hidratov in energijske vrednosti
Sukrin Icing je naravno sladilo brez energijske vrednosti, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze. Ne vsebuje ogljikovih hidratov, ki bi se v telesu izkoristili, zato je odlično sladilo za vse, ki se izogibajo sladkorju oziroma uživajo nizkohidratno (t. i. low carb) prehrano.
Po čem se loči od navadnega Sukrina
Sukrin Icing se od navadnega Sukrina loči po tem, da je drobno zmlet v prah in tako spominja na sladkor v prahu. Za večjo sladilno moč je sladilu Sukrin Icing dodano naravno sladilo stevia. Sukrin Melis se uporablja:
- za ledene oblive
- za izdelavo marcipana
- za dekoriranje in posipanje
100% varno in naravno
Številni posamezniki, ki se izogibajo sladkorju, ne želijo uživati umetnih sladil. Sukrin Icing je naravno sladilo, izdelano iz sladkornega alkohola (poliola) eritritola. Eritritol se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah.
Doziranje:
Sladilo Sukrin Melis je enako sladko kot sladkor, zato ga uporabite v enaki količini oziroma po okusu.