Sukrin 500 g

Brez glutena Brez dodanega sladkorja

Sukrin je naravno sladilo brez energijske vrednosti, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze.

SUK001
Sukrin
Low-Carb
Na zalogi

Naročila oddana med delavnikom do 13. ure so v večini primerov v dostavi že naslednji delovni dan.


9,90
V košarico
Izdelka nimamo na zalogi




Možnosti

Teža 500 g

Podroben opis

SUKRIN – ZDRAVA IN NARAVNA ALTERNATIVA SLADKORJU

Želite v svoji prehrani znižati vnos sladkorja in se izogniti umetnim sladilom? Sladilo Sukrin je odlična alternativa.

  • odlično se obnese pri kuhi in peki
  • je naravnega izvora
  • po videzu in okusu zelo spominja na sladkor
  • ima glikemični indeks 0
  • ima 0 kalorij
  • moč slajenja - sladkor : Sukrin = 1 : 1,5

Sladilo brez ogljikovih hidratov in energijske vrednosti

Sukrin je naravno sladilo brez energijske vrednosti, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze. Ne vsebuje ogljikovih hidratov, ki bi se v telesu izkoristili, zato je odlično sladilo za vse, ki se izogibajo sladkorju oziroma uživajo nizkohidratno (t. i. low carb) prehrano.

Brez vpliva na dvig krvnega sladkorja – glikemični indeks je 0

Raziskave dokazujejo, da sladilo Sukrin ne vpliva na dvig krvnega sladkorja in inzulina v telesu, zato ga lahko varno uporabljajo tudi diabetiki.

100% varno in naravno

Številni posamezniki, ki se izogibajo sladkorju, ne želijo uživati umetnih sladil. Sukrin je naravno sladilo brez aditivov, izdelano iz sladkornega alkohola (poliola) eritritola. Eritritol se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah.

Primerjava energijske vrednosti in glikemičnega indeksa Sukrina in ostalih sladil/sladkorjev:

Poskusite tudi Sukrin Melis, Sukrin+, Sukrin:1, Sukrin Gold in Sukrin Fiber Sirup Gold.

Doziranje:

Sladilo Sukrin je malenkost manj sladko kot sladkor (dosega ca. 70% sladkosti sladkorja), zato ga uporabite v malenkost večji količini oziroma po okusu.

Uporaba:

Sukrin lahko uporabite kot zamenjavo navadnega kristalnega sladkorja, na primer za sadje, žitarice, kaše, kavo, čaj in smutije. Obstojen je na visoke temperature in je zato primeren za kuhanje in peko. Upoštevajte, da ne sme preseči 20 % vseh sestavin. Pri peki s kvasom morate testu dodati 1 žličko sladkorja ali medu, s čimer spodbudite vzhajanje. Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si.

Opozorilo: prekomerno uživanje lahko povzroča laksativne učinke.

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.
  • Hranilna vrednost

  • Odmerek:
    Odmerkov:
  • Vrednosti so podane na 100 g
  • Energijska vrednost 0.0 kJ 0.0 kcal
  • Maščobe 0.0 g  
  • » od tega nasičene maščobe 0.0 g  
  • Ogljikovi hidrati 100.00 g  
  • » od tega sladkorji 0.0 g  
  • » polioli* 100.0 g  
  • Prehranske vlaknine 0.0 g  
  • Beljakovine 0.0 g  
  • Sol 0.0 g  
  • Sestavine: sladilo eritritol.
    *Ogljikovi hidrati, ki se v telesu ne presnovijo.
 

DEKLARACIJA

SUKRIN namizno sladilo brez energijske vrednosti na osnovi eritritola v obliki drobnih kristalov. Malenkost manj sladko kot sladkor (dosega ca. 70% sladkosti sladkorja).
Neto količina: 500 g 
Sukrin sladilo je naravna alternativa namiznemu kristalnemu sladkorju. Odlično se obnese pri kuhi in peki, je brez energijske vrednosti in z glikemičnim indeksom 0.
Hranilna vrednost (100 g): energijska vrednost 0 kJ/0 kcal, maščobe 0 g (od tega nasičene maščobe 0 g), ogljikovi hidrati 100 g (od tega sladkorji 0 g, polioli* 100 g), prehranske vlaknine 0 g, beljakovine 0 g, sol 0 g. *Ogljikovi hidrati, ki se v telesu ne presnovijo.
Sestavine: sladilo eritritol.
Doziranje: Sladilo Sukrin je malenkost manj sladko kot sladkor (dosega ca. 70% sladkosti sladkorja), zato ga uporabite v malenkost večji količini oziroma po okusu.
Uporaba: Sukrin lahko uporabite kot zamenjavo navadnega kristalnega sladkorja, na primer za sadje, žitarice, kaše, kavo, čaj in smutije. Obstojen je na visoke temperature in je zato primeren za kuhanje in peko. Upoštevajte, da ne sme preseči 20 % vseh sestavin. Pri peki s kvasom morate testu dodati 1 žličko sladkorja ali medu, s čimer spodbudite vzhajanje. Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si.
Opozorilo: prekomerno uživanje lahko povzroča laksativne učinke. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Slika na naslovni strani je simbolna.
Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.
Uporabno najmanj do datuma, označenega na spodnjem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024  www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si