Sukrin Gluten Free Cake Mix 360 g
Mešanica za peko peciva brez glutena vam omogoča pripravo odličnega peciva z zmanjšanim deležem ogljikovih hidratov in brez sladkorja.
Naročila oddana med delavnikom do 13. ure so v večini primerov v dostavi že naslednji delovni dan.
Možnosti
Masa | 360 g |
Podroben opis
Cake Mix mešanica za peko peciva brez pšenične moke, glutena in dodanega sladkorja vam omogoča pripravo odličnega peciva z zmanjšanim deležem ogljikovih hidratov. Ena vrečka Gluten Free Cake Mix zadostuje za ca. 800 g peciva.
Sestavine: razmaščena MANDLJEVA moka, Fiberfin (odporni škrob iz koruze), krompirjev škrob, sladilo (eritritol), vlaknine iz cikorije in indijskega trpotca (psilium), grahove beljakovine, sredstvo za vzhajanje (bikarbonat, dinatrijev fosfat), sol, emulgator (mono- in digliceridi maščobnih kislin), aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sladilo (sukraloza).
Priprava:
Pečico segrejte na 175 st. C. V posodi premešajte 4 jajca, 200 ml vode in 100 ml olja ali stopljenega masla. Dodajte vsebino vrečke in mešajte, dokler ne nastane gladko testo. Testo nadevajte v pomaščen okrogel pekač s premerom 24 cm ali v modelčke za muffine. Pecite 30-35 minut (torto) ali 20-25 minut (muffine).
Preverite odlične recepte s Sukrin Gluten Free Cake Mix:
Za ostale recepte obiščite www.fitkuhinja.si.
Sukrin Gluten Free Cake Mix 360 g
|
DEKLARACIJA
SUKRIN CAKE MIX mešanica za peko peciva brez glutena in dodanega sladkorja. S sladili.
Neto količina: 360 g; za ca. 800 g peciva.
Cake Mix mešanica za peko peciva brez pšenične moke, glutena in dodanega sladkorja vam omogoča pripravo odličnega peciva z zmanjšanim deležem ogljikovih hidratov.
Hranilna vrednost (100 g pripravljenega peciva): energijska vrednost 1098 kJ/262 kcal, maščobe 16,8 g (od tega nasičene maščobe 1,8 g), ogljikovi hidrati 20,1 g* (od tega sladkorji 0,3 g, polioli 9,9 g), prehranske vlaknine 8,1 g, beljakovine 13,6 g, sol 1 g.*10,2 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g
Sestavine: razmaščena MANDLJEVA moka, Fiberfin (odporni škrob iz koruze), krompirjev škrob, sladilo (eritritol), vlaknine iz cikorije in indijskega trpotca (psilium), grahove beljakovine, sredstvo za vzhajanje (bikarbonat, dinatrijev fosfat), sol, emulgator (mono- in digliceridi maščobnih kislin), aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sladilo (sukraloza).
Navodilo za pripravo: Pečico segrejte na 175 st. C. V posodi premešajte 4 jajca, 200 ml vode in 100 ml olja ali stopljenega masla. Dodajte vsebino vrečke in mešajte, dokler ne nastane gladko testo. Testo nadevajte v pomaščen okrogel pekač s premerom 24 cm ali v modelčke za muffine. Pecite 30-35 minut (torto) ali 20-25 minut (muffine). Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si.
Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Slika na naslovni strani je simbolna.
Uporabno najmanj do konca datuma, označenega na spodnjem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024 www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si