Sukrin marcipan 200 g

Brez glutena Brez dodanega sladkorja

Sukrin marcipan se od navadnega loči le po tem, da namesto sladkorja vsebuje naravno sladilo Sukrin in dodatek prehranskih vlaknin.

SUK037
Sukrin
Low-Carb
Na zalogi

Naročila oddana med delavnikom do 13. ure so v večini primerov v dostavi že naslednji delovni dan.


7,50
V košarico
Izdelka nimamo na zalogi




Možnosti

Masa 200 g

Podroben opis

Okus in tekstura sta popolnoma enaka običajnemu marcipanu.

Sestavine: mandlji (40%), sladilo (eritritol, steviol glikozidi), izomalt-oligosaharidi, oligofruktoza (prehranska vlaknina), voda, kalijev sorbat (konzervans). Vsebuje naravne sladkorje.

Za recepte obiščite www.fitkuhinja.si.

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja. Koristni učinki sestavin v izdelku se lahko izrazijo le, če je njihovo uživanje del zdravega življenjskega sloga.
  • Hranilna vrednost

  • Odmerek: 1
    Odmerkov: 1
  • Vrednosti so podane na 100 g
  • Energijska vrednost 1252.00 kJ 304.00 kcal
  • Maščobe 20.00 g  
  • » od tega nasičene maščobe 1.60 g  
  • Ogljikovi hidrati 28.00 g*  
  • » od tega sladkorji 3.10 g  
  • » polioli 20.00 g  
  • Prehranske vlaknine 28.00 g  
  • Beljakovine 8.20 g  
  • Sol 0.03 g  
  • Sestavine: MANDLJI 40%, sladilo (eritritol, steviol glikozidi), izomalto-oligosaharidi, oligofruktoza (prehranska vlaknina), voda, konzervans (kalijev sorbat). Vsebuje naravno prisotne sladkorje.
    *8 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g
 

DEKLARACIJA

SUKRIN MARCIPAN brez dodanega sladkorja s sladili. Primerno za vegane.
Neto količina: 200 g
Sukrin marcipan je pripravljen brez dodanega sladkorja, s sladilom Sukrin in stevio. Na 100 g vsebuje le 8 g izkoristljivih ogljikovih hidratov, kar je v primerjavi z običajnim marcipanom s sladkorjem kar 86% manj. Lahko ga uživate kar tako ali pa ga uporabite kot sestavino za pripravo različnih slaščic.
Hranilna vrednost (100 g): energijska vrednost 1252 kJ/304 kcal, maščobe 20 g (od tega nasičene maščobe 1,6 g), ogljikovi hidrati 28 g* (od tega sladkorji 3,1 g, polioli 20 g), prehranske vlaknine 28 g, beljakovine 8,2 g, sol 0,03 g.*8 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g
Sestavine: MANDLJI 40%, sladilo (eritritol, steviol glikozidi), izomalto-oligosaharidi, oligofruktoza (prehranska vlaknina), voda, konzervans (kalijev sorbat). Vsebuje naravno prisotne sladkorje. 
Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi, po odprtju pa v hladilniku. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.
Uporabno najmanj do datuma, označenega na stranskem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024  www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si